2 282 са делата за корупция у нас, като новообразуваните през

...
2 282 са делата за корупция у нас, като новообразуваните през
Коментари Харесай

Над 2 800 са делата за корупция в България

2 282 са делата за корупция у нас, като новообразуваните през последните 8 месеца са 525. Осъдените и глобените са 156, а 22-ма са били оправдани. Това излиза наяве от отчета на основния прокурор, който той внесе в Народното събрание.
От началото на годината до края на август прокуратурата е следила 15 каузи за полицейско принуждение. Няма импортирани обвинителни актове в съда. Посочени са инспекциите и на Върховната административна прокуратура за противозаконни боклуци, за нерегламентирано изгаряне на отпадъци в ТЕЦ-овете „ Бобов дол “, „ Брикел “ и „ Сливен “.
 Гешев посети квартал Левски (СНИМКА) Гешев посети квартал " Левски " (СНИМКА)
Главният прокурор Иван Гешев посети столичния квартал „ Левски “, където по-рано в понеделник под управлението на Специализи...
Отбелязани са още инспекциите на ВиК мрежата и конфискуваните антики на предприемача Васил Божков. В отчета се съдържа още доклад за свършеното от държавното обвиняване за първите осем месеца на годината.
Иван Гешев внесе документа в деловодството на Народното събрание в осъществяване на настояването от народните представители за отчет за работата на прокуратурата. Предложението тогава пристигна от Българска социалистическа партия, напомнят от Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР